Nuenen Centraal
Grote belangstelling voor opening kringloopwarenhuis Het Goed

Onder grote belangstelling werd op donderdag 5 september Het Goed in Nuenen geopend. Rond 10 uur was het een drukte van jewelste aan De Pinckart, waar het kringloopwarenhuis is gevestigd.
Na een gezellig optreden en verschillende toespraken, werd de winkel officieel geopend met het doorknippen van het lint.
De mensenmassa stroomt de winkel in. Het was het wachten meer dan waard. Een ruim opgezette winkel met naast de gebruikelijke spullen zoals meubels, snuisterijtjes, speelgoed en kleding, ook nog een heuse koffiecorner. In een gezellige ambiance kun je een kopje koffie drinken en een klein hapje nuttigen, zoals een soepje of een tosti.
Nieuws Nuenen -   7 september 2019
Er is duidelijk hard gewerkt, om deze prachtige winkel neer te kunnen zetten. Betty (83) is één van de vrijwilligers.Enthousiast en vol trots vertelt ze over de winkel. Ze meldde zich een week voor de opening aan en gaat voorlopig twee dagdelen per week aan de slag bij Het Goed.

Ondertussen wordt er flink gestruind tussen de spullen en de rij bij de kassa wordt steeds langer. Wil je zelf ook een kijkje gaan nemen? Het Goed is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Binnen Het Goed Nuenen wordt tevens gestart met het zogenoemde ‘Participatiehuis’. Hierin werken Het Goed, Lunet zorg, ROC Summa College, ROC Ster College en WSD nauw samen om de arbeidsparticipatie in de regio te verbeteren. Dit zal vooral gelden voor mensen, die nu om uiteenlopende redenen buiten de werkende samenleving vallen.