Nuenen Centraal
Feest bij DekeukenvanElise

DekeukenvanElise is verhuisd naar een nieuw pand. Op 1 september werd de opening feestelijk gevierd, daarnaast vierden ze ook het 3-jarig bestaan van het cateringbedrijf.

De afgelopen drie jaar hebben Elise en Dave hard gewerkt en het bedrijf is dan ook flink gegroeid. Inmiddels hebben ze zestien (deeltijd) medewerkers. De afgelopen jaren verzorgden ze voor bedrijven en particulieren lunches, maaltijden en luxe borrelhapjes met een Italiaanse touch. Het enige wat nog ontbrak was een zoet assortiment. Om ook dit te kunnen bieden, zijn Elise en Dave de samenwerking aangegaan met Loek Berben, van Patisserie Berben. Loek is een afgestudeerd patissier met een grote passie voor bakken.
Door deze samenwerking kunnen er vanaf nu verjaardags- en bruidstaarten besteld worden. Daarnaast is er een ruim assortiment met bijzondere petitfours, macarons en bonbons.

Met de nieuwe samenwerking is ook het idee ontstaan om de kennis van de drie over te dragen aan anderen. Elise, Dave en Loek zijn daarom ook gestart met het geven van workshops. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je luxe borrelhapjes of een taart maakt.
Voor meer informatie over DekeukenvanElise kun je kijken op www.dekeukenvanelise.nl
Nieuws Nuenen -   5 september 2019